2010. február 24., szerda

TV Hírek

Tudom már jó ideje nem írtam...ejj milyen hanyag vagyok... Nos attól az 'egy kezemen megszámlálható' olvasói tömegtől elnézést kérek, de lesz még ilyen eltűnés bőven. Tehát akkor változások TV téren mostanság. (Csak a nagyon aktuálisakat írom, a későbbieket később is ráér megosztanom.)
  • A pénteki résszel lezárul a Futótűz az AXN-en. A sorozat 4 évadot élt meg, ez lesz a finálé. Hát R.I.P. előre is.
  • Kedden elérkezett a Két pasi - meg egy kicsi ismétlése a Viasat3-on a 4. évad kezdéséig. Még bőven jön a folytatás is, úgyhogy kitartás.
  • A Hallmark újra adja A médium 5. évadát. Minden hétköznap 20:00-tól lehet megtekinteni. Múlt pénteken kezdték, de elfelejtettem szólni... Nade van ismétlés is ám, bár sajnos nem értem a Hallmark adásmenetét. Bár könnyebb megfejteni mint mondjuk a Lost rejtélyeket...nem próbálkozom.
  • A CoolTV folytatja a Terminátor - Sarah Connor krónikái első évadot a másodikkal szombaton 22:20-tól.
  • Hát sajnos nem tudom hol, vagy mikor adták ezelőtt, de annyi biztos jön ismét. Mindenki utálja Christ! kedden kezdte újra a TV6 és minden hétköznap 17:10-kor dupla résszel jelentkezik.

1 megjegyzés:

  1. A Mindenki útálja Christ! ezelőtt is a TV6-on ment, körülbelül egy-másfél éve sikerült elkapnom pár részt. Hatalmas sorozat, megéri nézni!

    VálaszTörlés